Nejnovější recenze ze sekce Aviváže na praní
- Skvělá komunikace
- Rychle dodání
Jsem moc rada ze jsem objednala tyto úžasné koncentrované parfémy na prani . Teď vše , co máme doma má neuvěřitelnou vůni . Můj oblíbeny aromat je Fresh Kotton. Akorát se chystám objednat další , a už se moc těším
- moc ráda používam, hezky voní
Giovani Koncentrovaný parfém na prádlo FRESH COTTON 500 ml
Přidáno: 10. listopadu 2024
(naposledy upraveno 21. listopadu 2024)
Zakoupeno v Giovani.cz
- Vune cisteho pradla
- Krasne voni
Nejlepsi avivaz, jinou uz nepouzivam
- krásně voní
- Prádlo nádherně voní u několik týdnů po vyprání . A jako bonus při praní voní celý dům.
- Žádné nevýhoda snad existuje
Giovani má nejlepsi vůně jaké jsem kdy použila. Používám jen a jen jejich oleje na prádlo a používat budu. Není nic co by se dalo jejich výrobkům vytknout . Určitě rada vždy doporučím
- Kvalita
Jsem spokojená. Krásně voní.
Je super používám i do aroma lampy krásně provoní byt a prádlo také nezanechává žádné mastné skvrny
- Vysoká pořizovací cena, ale investice se vyplatí
Vůně byly velmi intenzivní a neuvěřitelně dlouho voněly. Dokonce i manžel se ptal, co to tak krásně voní. Jediná nevýhoda je, že mi jich voní hodně a musela jsem si objednat druhé kolo vzorečků, abych se rozhodla.
- Vůně vydrží na oblečení strašně dlouho
- Intenzivně voni
- Není nic
Vůně jsou intenzivní a dlouhotrvající, oblečení opravdu krásně voní, a z těch x vůní, co mají, není jediná, co by mi nevonela.
Super davkovani a stačí malinko a oblečení bude opravdu hodně vonět.
Pradlo mi provoní dokonce celý byt.
Ps: pár kapek stačí přidat do vytirani .
Možnost vyzkoušení
Cekala jsem trochu jinou vůní podle toho co bylo prezentováno
Rychle doručení, bohužel jen jedna odmerka i když zakoupíte více produktu.
:))
Grey Dolce krásná vůně taková jemně kořeněná .
Passion Blue moje nejoblíbenější svěží jemná vůně tu mám nejraději.Pužívám jí už dva roky i sušičce nevadí .
Vždycky si ze vzorečků vyberu svůj druh vůně .Velká spokojenost.
Fresh cotton je to novinka ale krásná čistá vůně mírně nasládlá a jemně pudrová.
Kupovala jsem jako novinku. Škoda, že bývá hned vyprodaná. Pokud ji v nabídce uvidíte, doporučuji vyzkoušet.
Krásná a dlouhotrvající vůně i při použití sušičky prádla.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »