Nejnovější recenze ze sekce Aviváže na praní
- Krásná vůně co vydrží
Kupuji opakovaně, dlouhodobě. Jsem spokojená s vůní a jednoduchostí používání. Přijde mi, že vůně poměrně vydrží.
- výdrž na prádle, měla jsem již modrý (výborný) , bavlna pro mě byla zklamání (osobně mi vůně vůbec nesedla a musela jsem ji dát dál), zároveň s bavlnou jsem si objednala vzorek této a bylo jasno :-D
cena
- Kupuji pravidelne
Splnila moje očekávání, voní hezky, svěže
Pekne voni
Úžasná vůně skořice.byt po vyprání prádla vydrží dlouho vonět.
Nádherně sladce voní a vydrží.Pri další objednávce znova objednám.
Nádherně sladce voní a vydrží.Pri další objednávce znova objednám.
- Malé množství dávkování
- Dlouhotrvající vůně
Nádherné vůně , které provoní celý byt či dům. Stačí malé množství na jednu dávku praní. Je super, že si každý vybere jak velké balení si objedná. Určitě bych každému doporučila.
- Malé množství dávkování
- Dlouho trvající vůně.
Vůně jsou nádherné a dlouhotrvající. Provoní celý byt či dům. Je dobré,že si každý objedná jak velké balení chce. Určitě zůstanu u těchto produktů. Za mě top 5 i více hvězdiček.
Vzorky jsou super. Nemusí se hned koupit větší balení aniž by člověk koupil vůni která se mu nelíbí. Skvělé je že k objednávce dáte do balíčku kartičku ,kde si můžete každou vůni ohodnotit až 5 hvězdičkami pro zapamatování. Skvělý nápad. Vůně jsou nádherné a určitě každý si vybere.
Kvalita, dobrá cena
Giovani Koncentrovaný parfém na prádlo LEMON BOUNTY 100 ml
Přidáno: 16. listopadu 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v Giovani.cz
Kvalita, dobrá cena
- Kousek Itálie na vybraném oblečení
- Mohu si vybrat vůní a potom objednat větší balení
- Hezky voní
- Vyšší cena
Neplní svoji funkci tak jako jiné konkurenční prostředky.
Krásně voní a prádlo zůstane provoněné na dalších několik dní, takže vůně rychle nevyprchá. Mohu jen doporučit!
- Krásne vône
- Dlohotrvajici vune
Za mne tahle top + Red casmere! Moc krasne vune, ne jako klasicke avivaze.
- Hezky voní